Хиляди бургазлии и гости от цялата страна се стекоха на

...
Хиляди бургазлии и гости от цялата страна се стекоха на
Коментари Харесай

Бургас грейна в коледни светлини

Хиляди бургазлии и посетители от цялата страна се стекоха на площад "Тройката " за огромния никулденски концерт и най-емоционалната част от празника на града - запалването на светлините на коледната елха. Тази година в тази гала се включиха олимпийските първенци по акробатика Мариела Костадинова и Панайот Димитров, международната шампионка по художествена гимнастика Стефани Кирякова и кметът на Бургас Димитър Николов.

"Ще бъда къс, защото разбрах, че децата просто към този момент нямат самообладание най-хубавата елха в България да грейне.

Днес е Никулден - празникът на Бургас, тъй като Св. Николай Чудотворец бди над нас и ни закриля. Благодаря на всички бургазлии, които с труда си и с дейностите си вършат по този начин, че всички да се усещаме добре в този град ", сподели от сцената кмета Николов.

Той подари на изявените спортисти флагове на Бургас с пожеланието да ги развяват при своите триумфи на международни шампионати и олимпиади. Водещите на концерта Тони Димитрова и артистът Калин Сърменов сътвориха същинско шоу и накараха бургазлии да се веселят от сърце от самото начало. На сцената се качиха Цанислав Пенков с камерния щрайх оркестър, Атанас Камиларов с бургаския духов оркестър, неповторимите "Фортисимо " с началник Милена Добрева, отбор "Странджа ", хор "Родна ария ", балетна групировка и тромпетен отбор при НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров "-Бургас. След запалването на коледните светлини настроението подгряваха група P.I.F. и Орлин Павлов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР