Хиляди британски поданици и международни гости пристигнаха на тълпи, за

...
Хиляди британски поданици и международни гости пристигнаха на тълпи, за
Коментари Харесай

Тилда Суинтън, Дейвид Бекъм и други звезди отдадоха почит на Елизабет II

Хиляди английски жители и интернационалните посетители дойдоха на тълпи, с цел да отдадат последна респект в Уестминстър Хол, където лежи ковчегът на починалата кралица. Най-дългото регистрирано време, прекарано на брега на река Темза, е цели 24 часа, а в събота крал Чарлс III и принц Уилям се разхождаха измежду хората.

Актрисата Тилда Суинтън, която неотдавна беше на филмовия фестивал във Венеция, беше видяна на опашката, като не е ясно какъв брой дълго е чакала. Тя е  познавала лично принцеса Даяна от учебното заведение за девойки West Heath в Кент.

 

Despite the fact that she is a goddess and comes from a Scottish aristocratic family, #TildaSwinton queued! #RespectTheQueue#QueenElizabethpic.twitter.com/2PzoFrQok7
— Adelsexpertin (@Adelsexpertin) September 16, 2022
Дейвид Бекъм изчака 12 часа, с цел да отдаде респект Елизабет II. Той бе облечен в типичен английски жанр - костюм с шапка и чадър. Бившият капитан на националния тим по футбол на Англия си говореше с хората към себе. 

„ Всички желаеме да сме тук дружно, всички желаеме да преживеем нещо, с което означаваме невероятния живот на нашата кралица “, сподели на публицистите звездата на британския футбол. Той описа и какво е да чакаш в продължение на толкоз часове.

David Beckham telling us what it’s been like waiting 12 hours to pay his respects to Queen Elizabeth II ⁦@BBCPolitics⁩ ⁦@BBCNews⁩ pic.twitter.com/EXkmEx0S3s
— Vicki Young (@BBCVickiYoung) September 16, 2022
 

Има обаче и втора опашка, която е за публични и политически лица, както и за звезди. Това породи рецензии от страна на елементарните жители, които нямат достъп до VIP опашката. Докато те са изправени пред 24-часово очакване на опашка, депутатите могат да се наредят на по-късата опашка около тях и даже да доведат до четирима посетители със себе си. 

В туитър се появиха голям брой постове като този: " Известните персони, които употребяват " бързата " опашка са позор за нас. Браво на Дейвид Бекъм! ".

 

Celebrities using the ''the fast-track VIP line'' are a disgrace. Kudos to David Beckham! #QueenElizabeth
— Rados (@radosko) September 16, 2022
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР