Хилда Казасян е претърпяла тежък инцидент. Това шушукат зрители на

...
Хилда Казасян е претърпяла тежък инцидент. Това шушукат зрители на
Коментари Харесай

Тревожна мълва за Хилда Казасян

Хилда Казасян е претърпяла тежък случай. Това шушукат фенове на " Като две капки вода ", които са участвали на последните два лайфа на шоуто.

Мълвата стартира да се популяризира мълниеносно, а съгласно хората физическото положение на джаз певицата не е изключително положително.

Те са забелязали няколко странни неща по време на живите излъчвания и към този момент имат оферти на какво се дължи.

Зрители на " Като две капки вода " са безапелационни, че Хилда Казасян или е претърпяла тежък случай, или пък към този момент се изживява като същинска примадона. Причината за това е, че Казасян към този момент има възглавничка на столчето, което заема по време на риалитито.

" Това не е всичко. Всеки път, когато рекламите ще свършат, а лайфът започва, до сцената я съпровожда Юлиан Вергов, за който тя се е хванала на разположение. След като той я заведе до бюрото на журито, Хилда постепенно се спуска на стола си ", описват още те и са безапелационни, че русокоската се вживява като звезда или е претърпяла някакъв случай.

Къде е истината не се наемаме да твърдим, само че се надяваме госпожа Казасян да е добре, написа уеб сайтът jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР