Хилари Суонк е от актрисите, които рядко попадат в светските

...
Хилари Суонк е от актрисите, които рядко попадат в светските
Коментари Харесай

Изолираното щастие на Хилари Суонк

Хилари Суонк е от актрисите, които рядко попадат в светските вести. Просто тъй като отвън киното тя води усамотен живот с най-любимите й неща - природата, животните, фамилията. Наскоро разбрахме, че носителката на Оскар ще стане майка за първи път. А в този момент демонстрира и дома си.
 Хилари Суонк, Филип Шнайдер и новината, че чакат близнаци
Голямата и непредвидена вест на Хилари Суонк

Какво показа актрисата

Направи го пред авторитетното архитектурно списание Architectural Digest. " Търся да харесам земя накъде от 20-годишна ", признава 48-годишната актриса. Тя и брачният партньор й Филип Шнайдер обаче откриват идеалния имот чак през 2016 година, а две години по-късно стартират да строят там.

Имотът им се простира на 680 декара в планините на Колорадо. " Не можехме да спрем да мислим за него. Страхотно е, че е измежду природата. Не виждаме съседи, няма никой на благи разстояние - всичко е единствено наше ", споделя Суонк.

Допълнителен претекст да изберат сходен изолиран парцел е, че могат да отглеждат на мира петте си кучета, прибрани от подслон. " В природата се усещам най-щастлива. Както и с кучетата си. Така че в този момент разполагам и с двете. "

Актрисата разкрива още, че с Филип са избрали да употребяват локален камък за построяването на дома си. " Искахме да употребяваме материали от тази земя и да сме оптимално устойчиви ", споделя тя и добавя, че сетни майстори каменари са помогнали с построяването.

Другото значимо нещо е оптимално доста естествена светлина да влиза в дома. Затова и една от огромните вложения при построяването на дома са прозорците. " Израснала съм в парк с каравани и светлината е значима за мен. Трябва да съм на ярко ", споделя Суонк.

Друг метод фамилията да е покрай природата е, като единствено отглежда част от храната си. Това става в куполна оранжерия. " Открихме, че куполът е най-хубавият метод да отглеждаме плодове и зеленчуци, тъй като съставлява самоподдържаща се екосистема. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР