Хейли Бийбър разпали топлината, докато беше модел за нова секси

...
Хейли Бийбър разпали топлината, докато беше модел за нова секси
Коментари Харесай

Хейли Бийбър се съблече за снимки на булчинско бельо на Victoria`s Secret на фона на слухове за развод

Хейли Бийбър разпали топлината, до момента в който беше модел за нова секси фотография на Victoria`s Secret, представяйки новото им булчинско долни дрехи на фона на продължаващите клюки за бракоразвод с Джъстин Бийбър.

27-годишният модел се съблече тази седмица, до момента в който театралничи в блестяща фотография за известната марка, рекламираща напълно новата им булчинска линия. Хейли изглеждаше сияйна и бронзова, до момента в който демонстрираше моделската си фигура в редица елегантни, само че секси визии. Новата линия съответствува идеално с присъщата хармония на Хейли за изчистено момиче и метода на живот в брак, което я прави съвършения човек, който да покаже новата си копринено бяла тога, комплект долни дрехи с огромен бюст и дантелена бяла рокля.

Victoria Secret показа сияещите усмихнати фотоси на Хейли, до момента в който театралничи с чаша бяло кафе на формалната им страница в Instagram. Известната марка озаглави една от изявленията: „ Ето булката. Завържете възела с най-важното от пътеката от дантелено долни дрехи до LWD на вашите фантазии. От този ден...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР