Хесус Кабайеро е новият изпълнителен директор на СОФ Кънект, оператор

...
Хесус Кабайеро е новият изпълнителен директор на СОФ Кънект, оператор
Коментари Харесай

Хесус Кабайеро става изпълнителен директор на концесионера на Летище София

Хесус Кабайеро е новият изпълнителен шеф на " СОФ Кънект ", оператор на Международното летище София, оповестиха от компанията. Председател на Надзорния съвет на " СОФ Кънект " ще бъде Тиери До, изпълнителен шеф на Меридиам, който заменя на поста Илияна Цанова. Наскоро тя получи предопределение като заместник-директор на Групово дело " Бюджет " на Европейската комисия.
Хесус Кабайеро, новият изпълнителен шеф на " СОФ Кънект " АД, има 17-годишен опит в летищния мениджмънт, 12 от тях като ръководещ шеф. Той е бил част от ръководството на летищните хъбове в Мадрид и Барселона, на пожеланото от доста туристи летище Малага и Главен шеф на летищата Мелила и Севиля. По обучение е авиационен инженер със специализация в областта на летищата, въздушните навигационни системи и въздушнотранспортния мениджмънт. Има магистърска степен по бизнес администрация и ръководство от Камарата за бизнес, търговия и промишленост на Испания и е приключил Бизнес учебното заведение към университета на Навара по Програмата за лидерско развиване. Под неговото управление летище Севиля реализира незабравим растеж на пътническия трафик и се утвърждава като фактор за развиването на туризма и промишлеността в района.

Превръщането на Международното летище София в модерно и конкурентно европейско летище, както и използването на най-високите екологични, корпоративни и обществени стандарти, са измежду целите на мениджмънта на " СОФ Кънект " АД, показват от компанията. Бъдещите проекти за развиване и иновация съчетават корпоративните полезности с обезпечаването на устойчива инфраструктура, която да усъвършенства пътническото прекарване. Предстои възобновяване на интериора - места за сядане с новаторски дизайн, интегрирани модерни станции за зареждане на мобилни устройства, както и обезпечаване на високоскоростен безвъзмезден интернет.
В развой е обновяването на санитарните пространства, детските кътове и комерсиалната зона. Предвиждат се повече заведения за хранене, кафенета и магазини, в които да се оферират водещи български и международни марки.
Наскоро летище София бе сертифицирано с най-високата степен за работа в условия на ковид от Международния съвет на летищата (ACI World и ACI Europe). За сигурността и удобството на пасажерите лаборатории за тестване за COVID-19 се основават на Терминал 1 и Терминал 2.
От през днешния ден в публичната зона на Терминал 2 пасажерите и гостите на летище София могат да прегледат и да се срещнат с стадиите за развиване и рационализация на най-голямото интернационално летище у нас, показани в интерактивен план. Идеята е на Тиери До, изпълнителен шеф на Меридиам и член на Надзорния съвет на " СОФ Кънект " АД, за да пресъздава трансформацията на летището. Съдържанието непрекъснато ще се обновява в сходство с проектите на компанията за обезпечаване на осведомителна бистрота.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР