Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл си навлича все повече гнева

...
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл си навлича все повече гнева
Коментари Харесай

Британското общество се надига срещу Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл си навлича от ден на ден гнева на консервативното английско общество. Актрисата и брачна половинка на принц Хари губи благосклонностите на англичаните поради “претенциозни” условия, написа “Хъфпост”.

Преди време стана ясно, че херцозите на Съсекс са изхарчили колосална сума, с цел да реставрират дома си “Фрогмор хаус”, където живеят с първото си дете Арчи. Сметката от 2,4 млн. паунда ще бъде платена от парите на данъкоплатците, което вбеси мнозина в английското общество и беше коментирано отрицателно от медиите.

Втори сериозен удар по имиджа на Меган Маркъл се случи по време на мач на Серина Уилямс на Уимбълдън.

Снимка: EPA

Актрисата посетила дуела с две близки приятелки и публиката останала шокирана от претенциозните й условия към поверителност и успокоение.

Личните охранители на Маркъл забранили на останалите присъстващи на мача да снимат херцогинята на Съсекс и даже да насочват камерите си в нейна посока.
Меган Маркъл се появи за първи път на публично събитие, откакто роди (СНИМКИ) Тя се причисли към брачна половинка си принц Хари на парада за формалния рожден ден на кралица Елизабет Втора
Репортер на “Хъфпост”, участвал на мача на Серина Уилямс, написа, че охранителят й направил забележка да не снима Маркъл, тъй като “тя участвала на мача в персонално качество”. Гардовете правели забележки и на други присъстващи, които насочвали камерите си към Маркъл.

Коментарите в английските медии също са отрицателни – съгласно публицисти, които отразяват “Уимбълдън” е погрешно да се слагат такива ограничавания за снимане на мачовете, защото това е обществено събитие и не би трябвало херцогинята на Съсекс да има “толкова повишени претенции”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР