Херцогинята на Кеймбридж Катрин заложи на евтино сако за една

...
Херцогинята на Кеймбридж Катрин заложи на евтино сако за една
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън разбуни духовете в мрежата с това сако

Херцогинята на Кеймбридж Катрин заложи на на ниска цена сако за една от последните си обществени прояви и провокира бурна полемика в интернет. Съответните фотоси и мнения се появиха в Daily Mail.

Според информацията в изданието, в този тип 40-годишната Мидълтън се е появила на делова среща в Копенхаген.

От фотосите от събитието се вижда, че за случая брачната половинка на принц Уилям е избрала черен панталон палацо, бяла риза с къдрички в региона на деколтето и алено сако от туид на испанския бранд Zara на стойност близо 60 паунда.

Аутфита си Катрин е приключила с черни обувки на ток и дребна чантичка в същия цвят.

А перлените обеци и колието, които е избрала за случая, допълват аристократичния й външен тип.

Между другото, аленият връх от туид й придава динамичност и оптимизъм – нещо, поради което международната аудитория я обожава.

Облеклото на Мидълтън бързо раздели читателите на Daily Mail и ги накара да стартират бурна полемика по тематиката.

„ Не съм впечатлена от избора й на облекло: на ниска цена плат, крещящо алено, изкуствени златни копчета “, „ Каква скучна визия “, „ Стилистът  й би трябвало да бъде уволнен! Тя се нуждае от съвременни визии, другояче наподобява простовато “, „ Вижда се, че сакото е с неприятно качество “, означават сериозно част от читателите на изданието.

Други пък, тъкмо назад – засипват с похвали брачната половинка на принц Уилям поради следващата й проява на безукорен жанр.

„ Еха, тя се облича толкоз добре! Обзалагам се, че това сако към този момент е разпродадено в Zara “, „ Страхотен образец за това по какъв начин не е нужно да харчите хиляди долари, с цел да изглеждате елегантно “, „ Тя наподобява прелестно. Страхотна композиция “, „ Зашеметяващо красива и стилна Кейт “, пишат с удивление феновете й.

Феновете на херцогинята означават, че напоследък стилът й е претърпял обилни промени.

Ако по-рано брачната половинка на принц Уилям предпочиташе по-класическите визии и се отнасяше доста предпазливо към новите трендове, през днешния ден херцогинята все по-често залага на съвременни и комфортни тоалети, комбинирайки сполучливо бюджетни и първокласни марки.

Следва да се означи, че херцогинята на Кеймбридж се е появявала доста пъти на обществено място, облечена в облекла на Zara.

През март 2021 година двамата със брачна половинка й направиха видеообръщение до ирландците, което съответства с Деня на Свети Патрик. Тогава Кейт бе облечена с сходно сако на Zara в светлозелен цвят на цена 60 паунда. /jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР