Херцогът и херцогнята на Съсекс са чувствали, че трябва да

...
Херцогът и херцогнята на Съсекс са чувствали, че трябва да
Коментари Харесай

"Дейли Мейл": Токсична вражда прояжда британската монархия отвътре

Херцогът и херцогнята на Съсекс са чувствали, че би трябвало да се откажат от функциите си в кралското семейство поради "враждата " в английския кралски двор, написа в. "Дейли Мейл ".

Приятел на двойката съобщи, че решението им да се отделят е било "неизбежно ", тъй като те са се чувствали с всеки минал ден все по-отлъчени.
Източникът приказва пред американското списание People, което в предишното разгласява материал, в който отбрани Маркъл, базирайки се на разказите на петимата ѝ най-хубави другари.

"Това не бе метода, по който те желаеха да се оправят с това, само че Меган и Хари бяха принудени. В това семейство има ужасно доста омраза, напряко е токсично ", цитира изданито другар.
Източникът прибавя: "Ако взаимоотношенията бяха по-добри, нещата щяха да са разнообразни ".

С думите си приятелят поддържа изказванията, че Хари постоянно е бил обиждан от своя огромен брат принц Уилям, който го предупреждавал, че връзката с Меган се развива прекомерно бързо.

По думите на източниците, Маркъл била също доста засегната от отрицателните публикации за нея в пресата и "статута на новобранец в качеството ѝ на американска от две раси ".
Източникът прибавя: "Меган и Хари не усещаха, че получават задоволително поддръжка от тях (останалите членове на кралското семейство) ".
Тази вест излезе на фона на договарянията в английския кралски двор, отдадени на крайното съглашение за напускането на Меган и Хари.

Трите съществени кралски семейства - Бъкингамския замък, домът Клерънс и дворецът Кенсингтън, както и офиса на Съсексови, сега се пробват да изработят договорка до края на седмицата, която да удовлетвори двойката.

Най-сложните въпроси, съгласно източници, са финансирането, местожителството, сигурността и по какъв начин двойката има намерение да стане "финансово самостоятелна ".
Твърди се, че короната ще се опита оптимално да ограничи опитите на Хари и Меган да монетизират монархията.

Експерти по комерсиалните марки са на мнение, че звездната мощ на двойката може да им донесе до 400 милиона английски лири през идните няколко години.
Също е известно, че Съсексови са се чувствали изоставени от по-широката "институция " на монархията. "Не става дума единствено за един човек (братът на Хари принц Уилям), те се усещат изоставени от институцията и структурата към нея. Те желаят да основат нов модел. Това е доста по-голямо и комплицирано от скарването с някое несъмнено лице ", споделя източник.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР