Херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат изпълнителни продуценти на

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат изпълнителни продуценти на
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл стават продуценти, подготвят два филма за Netflix

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат изпълнителни продуценти на два нови нехудожествени сериала на Netflix, отдадени на метода на живот и поло.

 

Едното предаване ще изследва “радостта от готвенето, градинарството, заниманията и другарството ”, а другото ще даде “безпрецедентен достъп до света на професионалното поло ”, оповестиха от Netflix.

 

Новите планове ще бъдат направени от компанията на Хари и Меган - Archewell Productions, като Меган ще продуцира и двете излъчвания, а Хари ще работи по това за поло.

 

“Известен най-вече със своята естетическа и обществена сцена, сериалът ще дръпне завесата и ще разкрие към суровостта и пристрастеността на спорта, улавяйки играчите и всичко, което е належащо, с цел да се състезаваш на най-високо равнище ”, обявиха от Netflix за поло сериала.

 

И двата сериала са в ранен стадий на произвеждане, като заглавията и датите на излизане ще бъдат оповестени през идващите месеци.

 

Съсекс преди този момент пуснаха три документални кино лентата с Netflix като част от многомилионна договорка със стрийминг колоса.

 

" Сърцето на Инвиктус ", който беше излъчен през август предходната година, наблюдава пътя на група военнослужещи до Игрите на Инвиктус - спортно съревнование в параолимпийски жанр, основано от Хари през 2014 година за ранени и заболели военнослужещи и ветерани.

 

 

 

Netflix пусна и документалната поредност Live to Lead и спорния документален филм в шест елементи Harry & Meghan през декември 2022 година

В последния херцогът и херцогинята хвърлят светлина върху проблематичния си живот в кралското семейство.

 

Инфо: www.theguardian.com, ФАКТИ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР