Херцогът и херцогинята на Съсекс се появиха за първия си

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс се появиха за първия си
Коментари Харесай

Меган Маркъл разкри термина си

Херцогът и херцогинята на Съсекс се появиха за първия си взаимен ангажимент през 2019 година, а Меган Маркъл показа по кое време фамилията ще посрещне първото си дете.

Двамата с принц Хари посетиха града Биркенхед, Мърсисайд , където се включиха в честването на 100-годишнината от гибелта на родения там стихотворец Уилфред Оуен. Двойката посети организация в помощ на дами в неравностойно състояние, юношески център и се отби даже в локален супермаркет .

 Меган и Хари Getty

За събитието Меган Маркъл беше облечена с ярка композиция от рокля Aritizia в лилаво, алено палто Sentaler и обувки Stuart Weitzman в същия цвят , а кафява чанта Nina на Gabriela Hearst завършваше визията ѝ.

 Меган и Хари Getty

Меган и Хари обърнаха внимание и на жителите, които се бяха събрали на площад Хамилтън, с цел да зърнат двойката. В диалог с някои от тях херцогинята е споделила, че сега се намира в шестия месец от бременността си, а терминът ѝ би трябвало да бъде в края на април или началото на май .

 Меган и Хари Getty

Меган Маркъл обаче е споделила, че с принц Хари към момента не знаят пола на детето и избират да бъде изненада. Липсва публична информация и от Кенсингтън, като при оповестяването на новината за бъдещия правоприемник беше сбито обявено, че първото дете на херцога и херцогинята на Съсекс се чака напролет.

Вижте още фотоси от събитието в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР