Херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха, че са кръстили новородения

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха, че са кръстили новородения
Коментари Харесай

Обявиха името на кралското бебе

Херцогът и херцогинята на Съсекс оповестиха, че са кръстили новородения си наследник Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Хари и Меган разгласиха фотография в формалния си профил в Инстаграм, откакто показаха публично момченцето на прабаба му кралица Елизабет II в двореца Уиндзор. Тя бе съпроводена от брачна половинка си - принц Филип, а на фотографията е и майката на Меган - Дория Рагланд, която дойде във Англия на 22 април.

Нейно величество бе в Бъркшър за едно от обичаните си събития на годината, което се организира в замъка. Тя обаче си взе отмора от празненствата, с цел да се срещне с двудневното бебе, което бе с родителите си във Фрогмор Котидж.

Кралица Елизабет би трябвало да вземе и решение дали Арчи Харисън ще бъде принц. Бебето не получава купата автоматизирано - тя би трябвало да бъде връчена от прабаба му посредством патентни писма.

Новороденият Арчи е седмият престолонаследник и осмо правнуче на кралицата. Бебето с тегло 3,26 кг се появи на бял свят в ранните часове на 6 май, а по-рано през днешния ден бе показано пред медиите от щастливите родители.

Представянето на Арчи беше първата обществена поява на Меган от близо 6 седмици. 37-годишната американка носеше бяла рокля на английската дизайнерка Грейс Уолес Бенър с колан, подчертаващ талията ѝ.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР