Хелзинки. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Хелзинки. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна среща със зам.-председателя на Групата на ЕНП в ЕП Естер де Ланге

Хелзинки. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща с Естер де Ланге, която е зам.-председател на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал за връзки с националните парламенти. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Разговорът бе с фокус върху метода на ЕНП за противопоставяне на подправените вести. „ Обменът на опит, както и шерването на положителни практики и информация за съответни случаи са изключително значими за триумфа на ЕНП против това извънредно нездравословно за демократичния развой събитие “, означи Цветанов.
Естер де Ланге на собствен ред акцентира, че ЕНП разчита на опита на ГЕРБ и се надява и в бъдеще партията да продължи да служи за образец в провеждането на сполучливи акции. „ Европа е по-силна и сполучлива с водачеството на ЕНП. Политическа партия ГЕРБ е подготвена да работи за опазване на мощна и обединена Европа посредством триумфа на общото ни европейско политическо семейство “, безапелационен бе Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР