helpkarma Родителите на малкият Марти от Ботевград отново отправят зов за

...
helpkarma
Родителите на малкият Марти от Ботевград отново отправят зов за
Коментари Харесай

Родителите на малкия Марти с отчаян зов за помощ!

 helpkarma Родителите на дребният Марти от Ботевград още веднъж насочат вик за помощ посредством Varna24.bg . Ето какво споделят те в платформата helpkarma:

" Здравейте, хора с положителни сърца! Имаме още веднъж потребност от вашата помощ, с цел да дадем късмет за пълностоен и независим живот на нашето ангелче Мартин!

Борбата на Марти стартира още от самото му раждане и продължава към този момент 12 месеца. Той се роди с разширени вентрикули, които след това набъбнаха фрапантно и на 4-месечна възраст му сложиха диагнозата вътрешна и външна хидроцефалия. Веднага бе опериран, с цел да му слагат клапа на гръбначния дирек. След това се надявахме, че кошмарът към този момент е приключил и Марти ще бъде едно обикновено дете.

За страдание, в идващите няколко месеца Марти изостана двигателно. Докторите му сложиха и диагнозите детска церебрална парализа и епилепсия.

Ужасът, който изживяхме беше голям. Заминахме в Турция за второ мнение и след голям брой проучвания лекарите потвърдиха всички диагнози.

Сега бебчо е на 1 годинка, а към момента не може да седи и няма опора на краката.

Благодарение на вашата поддръжка сега вършим рехабилитация в болница,,Ribem " в Турция и Марти има прогрес, само че експертите са на мнение, че би трябвало още доста да се работи, с цел да може Марти да има независим седеж и да проходи.

Трябва незабавна усилена рехабилитация, с цел да може Марти да навакса с изоставането и да " догони " връстниците си, само че средствата са непостижима за нашето семейство!

Според всички експерти в турската клиника, Марти има действителни шансове за един пълностоен живот, само че с цел да се случи това са нужни постоянни рехабилитации!

Страшна болежка е да си родител на дете с увреждане, за което има действителен късмет да оздравее, само че да нямаш нужните средства за лекуването му.

Без вашата поддръжка ние сме безсилни! Не поисквам на никой да изпита нашата болежка! Дано всички дечица да бъдат живи и здрави!

Молим ви, помогнете на нашето дете да пребори диагнозите и да оздравее! "  

Дарителска сметка

БАНКА: Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG80FINV91501317365871

BIC: FINVBGSF

Титуляр на сметката:

Мартин Йорданов Йорданов
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР