HELL ENERGY разработи първата в света енергийна напитка, която е

...
HELL ENERGY разработи първата в света енергийна напитка, която е
Коментари Харесай

Изкуствен интелект разработи и опита първата си енергийна напитка

HELL ENERGY създаде първата в света енергийна напитка, която е дело напълно на AI (изкуствен интелект). Всеки детайл от новия усет, точно подбраните съставки, дизайна и даже маркетинговите детайли са създадени от AI, който също така опита крайния артикул.
Голямото количество информация и познания, налични в интернет, се употребяват от AI. Той може да обработва и разкрива връзки със скорост, неразбираема за човешкия мозък. Освен това, изкуственият разсъдък борави с цялостни знания за енергийните питиета, в това число техните съставки, резултати от продажбите, здравни проучвания, рекомендации и противоположна връзка от потребителите. Той може безпроблемно да интегрира най-новите трендове и информация в своите разбори.

Когато HELL ENERGY разпорежда на изкуствен интелект да създаде нова енергийна напитка, съобразена с потребностите на компанията, той обработва голямо количество информация и формулира най-хубавата съгласно него рецепта. AI взема поради освен упованията на потребителите от енергийна напитка, само че също по този начин приоритизира основаването на великолепен и още по-харесван артикул.
След формулиране на рецептата, AI я оцени като съвършена. Тя включва обогатяване на енергийната напитка с витамини, аминокиселини и билки, като в същото време е в сходство със законодателството в областта на хранително-вкусовата индустрия, в това число рекомендациите на EFSA (Европейски орган за сигурност на храните) и придържане към стандартите за целесъобразен дневен банкет (RDA).
Изкуственият разсъдък основава три вкусови вариации и ги цифровизира благодарение на технология на основана в Ню Йорк компания. След като пробва и трите питиета и проучва обширни данни и статистики, AI употребява предсказуема просветеност, с цел да избере печелившия усет. Така се ражда в действителност неповторимият и ободрителен усет Tutti-frutti & Berry-blast. Тази новаторска разработка съставлява първия път, когато изкуствен интелект прави толкоз сложен развой по основаване на артикули в бранша на енергийните питиета.

Рецептата е строго поверителна и с цел да бъде предпазена, изкуственият разсъдък дава лични рекомендации. Рецептата се съхранява на един компютър оборудван с усъвършенствани детайли за сигурност в унгарската фабрика на HELL ENERGY. Дизайнът на помещението, в което се намира машината, също е създаден от изкуствен интелект. Въпреки това, осъзнавайки значимостта на защитните ограничения, копие от рецептата се пази и в трезор в Швейцария.

След толкоз интензивно присъединяване, не е изненада, че опаковката на новата енергийна напитка също е проектирана от изкуствен интелект – кенчето въплъщава най-новите трендове, като излъчва младежко и свежо въодушевление. AI е вложил собствен личен цифров жанр на база на цветовата скица на HELL ENERGY.

Тъй като новият артикул, " HELL A.I. ", в действителност е резултат от извънреден и неповторим развой без аналог на световно равнище, чиновниците на компанията бяха нетърпеливи да подложат новата енергийна напитка на тестване при стандартни условия. В резултат на това бяха осъществени непоколебим надзор на качеството и дегустационни сесии " на сляпо ". Успешните резултати изцяло потвърдиха опциите на изкуствения разсъдък!

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР