Хекимян съобщи, че ще работи напълно свободно и е напълно

...
Хекимян съобщи, че ще работи напълно свободно и е напълно
Коментари Харесай

Антон Хекимян разкри, че кандидатурата му за кмет не е сценарий за филм

Хекимян заяви, че ще работи изцяло свободно и е изцяло уверен в това, което прави, тъй като от 20 години живее с проблемите на София.

" Аз нямам от какво да се тормозя. Целият ми път е обществен. Всякакви внушения за нещо, което се е случило зад завесите, желая да ги спра ", съобщи той.

Антон Хекимян показа, че знае множеството мнения и обиди към него откакто е станало ясно, че ще бъде претендент за кмет на София. " Смущаваме, че публицисти атакуват публицисти. Вбесяваме това ", добави той и изясни, че нито на него някой му е приказвал в слушалката, нито в Нова телевизия някой го е правил.

Хекимян описа още, че срещите му с Бойко Борисов са професионални и толкоз. По думите му, такива има намерение да бъдат и отсега нататък.

 

Важно е човек да вземе осведоменото решение и аз го взех. То не е прочувствено. Но сигурно е нещо, което съм желал, счита той.

 

Хекимян акцентира, че да бъдеш в политиката не би трябвало да е самоцел, само че в случай че искаш да разполагаш с механизми, с които да променяш нещата, би трябвало да влезеш в политиката.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР