Хебър се класира за третия кръг на квалификациите за влизане

...
Хебър се класира за третия кръг на квалификациите за влизане
Коментари Харесай

Волейболният Хебър продължава в квалификациите за Шампионска лига след златен гейм

Хебър се класира за третия кръг на квалификациите за влизане в Шампионската лига по волейбол за мъже. Българският отличник се нуждаеше от победа с 15:10 в " златния гейм ", с цел да отстрани Аркада Галац. Преди това тимът от Пазарджик завоюва с 3:1 (27:25, 25:23, 17:25, 25:22) гостуването си против първенеца на Румъния и заличи пасива си от 0:3 от първата среща.

Възпитаниците на старши треньора Камило Плачи стартира съи състав: Александър Туш, Петър Премович, Тодор Алексиев, Якопо Масари, Николай Николов, Виктор Йосифов и либерото Теодор Салпаров. Като запаси влязоха Иван Латунов, Мартин Симеонов, Добромир Димитров и Трифон Лапков.

" Тигрите ", които към момента са много надалеч от най-хубавата си спортна форма, поведоха с 2:0 след 27:25 и 25:23. Аркада съумя да се върне в срещата след 25:17 в третата част.

Решителните моменти в дуела пристигнаха в четвъртия гейм. Аркада имаше преднина от 13:11, когато Трифон Лапков получи червен картон, а треньорът Камило Плачи незабавно взе спиране.

Домакините водеха и с 17:14, само че Хебър реализира съдбоносен поврат до 25:22, с цел да доближи до " златния гейм ". В него тимът от Пазарджик поведе с 8:3 и не изпусна самодейността до края на срещата, пристигнал при 15:10 след 135 минути игра.

В идващия кръг от най-престижния клубен шампионат Хебър ще се изправи против Амрисвил или Младост Загреб.
 Еfbet спонсор на ВК ЦСКА в идващите 5 години
Еfbet спонсор на ВК ЦСКА в идващите 5 години

Договорът беше подписан
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР