Хебър победи Левски с 2:1 в осминафинален мач от турнира

...
Хебър победи Левски с 2:1 в осминафинален мач от турнира
Коментари Харесай

Хебър отстрани Левски от Купата на България след късна драма в Пазарджик

Хебър победи Левски с 2:1 в осминафинален мач от шампионата за Купата на България. Ангел Бастунов даде задатък на домакините, преди Уелтон да изравни в 91-ата минута. Атанас Кабов означи надвит гол в 99-ата минута.

Най-опасното състояние през първото полувреме на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик пристигна в 6-ата минута. Пламен Андреев избави удар с глава на Георги Ниолов.

След почивката столичани упражниха напън. Уелтон приключи пробив по десния фланг с удар по земя в близкия ъгъл, само че Матвей Игонен улови топката.

Домакините търпеливо изчакваха своя миг и в 66-ата минута получиха дузпа. Жереми Петрис препъна Олексей Збун в наказателното поле. Ангел Бастунов бе прецизен от 11-метровия углавен удар.

Възпитаниците на Николай Костов сториха всичко по силите си, с цел да изравнят резултата. В 88-ата минута Уелтон бе изведен в наказателното поле, само че стреля в дясната греда. Три минути по-късно точно бразилецът възобнови равенството. Нападателят проби отдясно и насочи компактен шут с десния крайник за 1:1.

Играчите на Любослав Пенев откриха сили да върнат задатъка си в срещата. В последната 9-а минута от добавеното време Атанас Кабов се възползва от неточност в противниковата отбрана и с удар от придвижване прати топката около Пламен Андреев.

Хебър се класира за четвъртфинал за Купата на България за четвърти път в клубната си история.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР