Хебър Пазарджик инкасира ново поражение във волейболната Шампионска лига, като

...
Хебър Пазарджик инкасира ново поражение във волейболната Шампионска лига, като
Коментари Харесай

Хебър се завърна в Шампионската лига, но полският шампион се оказа прекалено труден съперник за българите

Хебър Пазарджик инкасира ново проваляне във волейболната Шампионска лига, като този път „ тигрите “ преклониха глава пред полския първенец Ястрежебски Венгел.

Новопровъзгласеният притежател на Купата на България предложи същинска борба в първата част, като съумя да зарадва почитателите в зала „ Васил Левски “ с триумф от 28:26.

Гостите обаче стартираха обрата си с нужната убеденост във втория гейм и съумяха да изравнят след 23:25.

Темпото в игра на „ пазарджиклии “ бе нарушено от класата на съперника и в идващите две елементи те отстъпиха надлежно на 19 и 16 точки.

Това е трето проваляне за българския първенец в шампионата, като в предходния мач бе отсъдена служебна загуба против Фридрихсхафен, тъй като се получи спор в програмата с Купата на България и настоящите COVID-протоколи. Ако Хебър бе пътувал до Германия на 26 януари, тогава играчите трябваше да минат през наложителна 10-дневна карантина и по този начин да пропуснат шанса си за последвалия успех в националната купа.

Що се отнася до Ястрежебски, полският отбор е непогрешим досега и към този момент си подсигурява място в идващия кръг, макар че изгубеният гейм в Пазарджик е първи за тях в Шампионската лига този сезон.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР