Хебър (Пазарджик) и ЦСКА София не успяха да си отбележат

...
Хебър (Пазарджик) и ЦСКА София не успяха да си отбележат
Коментари Харесай

`ЦСКА София се подхлъзна срещу Хебър

Хебър (Пазарджик) и ЦСКА София не съумяха да си отбележат гол, завършвайки 0:0 в среща от първия кръг на Първа лига.

Гостите бяха по-активни и сътвориха повече положения пред вратата на домакините, само че по този начин и не стигнаха до попадение.

За Хебър като титуляр стартира 18-годишният Николас Пенев, който е наследник на старши-треньора Любослав Пенев.

Още в 5-ата минута „ алените “ стигнаха до положително състояние пред вратата на домакините. Жираир Шагоян откри Тобиас Хайнц и норвежецът шутира от границата на наказателното поле, само че топката излезе в навън. Малко по-късно Асен Дончев центрира към Марк-Антонио Папазов, който стреля с глава, само че Петър Дебърлиев мазета.

Четири минути преди почивката Амос Юга насочи рисков шут от към 20 метра, само че около дясната греда.

Десет минути след началото на вторите 45 минути 19-годишният Папазов беше изведен в наказателното поле, който насочи рисков удар, само че не съумя да уцели вратата на Хебър. В идната офанзива дебютантът Матиас Фаетон, който се появи като запаса на почивката, не съумя да преодолее Дебърлиев.

В 74-ата минута домакините претендираха за дузпа, откакто Георги Николов беше повален в наказателното поле, само че съдията Станимир Тренчев не отсъди такава и даже сподели жълт картон на нападателя. В идната офанзива ЦСКА-София беше покрай попадение, откакто Матиас Фаетон получи топката от Майкъл Естрада, стреля рисково от близка отдалеченост, само че Петър Дебарлиев улови.

До края рискови обстановки пред двете порти нямаше и срещата приключи 0:0.

Във втория кръг ЦСКА София приема новака Крумовград на 21 юли, а Хебър гостува на Черно море във Варна два дни по-късно.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР