Хайме Латре, който ръководи снощния двубой между Барселона и Валядолид,

...
Хайме Латре, който ръководи снощния двубой между Барселона и Валядолид,
Коментари Харесай

Смляха от критики съдията на Барса - Валядолид

Хайме Латре, който управлява снощния дуел сред Барселона и Валядолид, не бе пощаден даже и от някогашни сътрудници. Бишият интернационален арбитър Итуралде Гонсалес го подлага на критика, че е направил неточност, показвайки червен картон на халфът на гостите Оскар Плано не е трябвало да бъде гонен. "ВАР може да се намеси, в случай че съдията сбърка при проявление на червен картон. Ситуацията би трябвало да се прегледа, след което да се даде сигнал на съдията. Това никога не беше за червен картон ", разяснява Итуралде Гонсалес.

Друг някогашен първокласен испански рефер - Андухар Оливер, който е анализатор на Марка по съдийските въпроси, изрази сходно мнение, като добави, че и голът на Дембеле е трябвало да бъде анулиран.
"Съдията беше доста неправдив към Валядолид. Нарушението против Дембеле не беше за червен картон. Барселона атакуваше и имаше нарушаване, само че без никаква особена неучтивост. 10 секунди преди гола на Дембеле имаше нарушаване на Жорди Алба против Роке Меса и попадението трябваше да бъде анулирано ", безапелационен е Андухар Оливер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР