Хасково. Рекорден брой заявки за участие са подадени за националния

...
Хасково. Рекорден брой заявки за участие са подадени за националния
Коментари Харесай

Хасково: Рекорден брой заявки за участие за национален турнир по спортни танци „Гранд Купа Хасково 2019“

Хасково. Рекорден брой поръчки за присъединяване са подадени за националния шампионат по спортни танци „ Гранд Купа Хасково 2019 “, който ще се организира на 18 май събота в хасковската зала “Дружба “. Това оповестиха на конференция през днешния ден уредниците от клуб „ Гранд “ Павлина Вълчева и Николай Манолов, оповестиха от пресцентъра на Общината . Те благодариха за съдействието, което им оказва Община Хасково и в частност кмета Добри Беливанов. По думите им точно поради положителната взаимна работа с общината всяка година броят на участниците нараства. Има концепция следващата година шампионата да се организира в два дни.
36 клуба са декларирали, че изпращат свои представители в провеждащото се за четвърта поредна година съревнование. Над 200 са двойките има и 160 солови реализатори и обединения. Участниците са от цялата страна, за първи път в Хасково ще одйдат състезатели от Шумен, Кюстендил, Нова Загора и Благоевград. В Хасково ще са и състезателите от едни от най- мощните клубове в страната.
Турнирът стартира в 10 часа с напревара в категория „ „ Изгряващи звезди “. От 14 часа e откритият народен шампионат. Официалното разкриване е в 18 часа. След него са финалите на Купа България.
За спечелилите са планувани купи, награди и парични награди. Входът за феновете е свободен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР