Хасково приветства пролетта с музика, танци и веселие- това е

...
Хасково приветства пролетта с музика, танци и веселие- това е
Коментари Харесай

Община Хасково и клуб Estrella организират латино фиеста

Хасково приветства пролетта с музика, танци и веселие- това е посланието, което изпращат Община Хасково и клуб за латино танци Estrella. На 6 април 2024 година от 16,00 часа на пл. " Свобода " е срещата на всички, които обичат кубинската музика и танци. Защото в този ден и час Хасково става част от интернационалния ден на салсата.
 
За първи път градът ни ще бъде вписан на картата на градовете с гореща кръв и танцово въодушевление, тъй като е част от " International  Rueda De Casino Multi Flashmob day ". Глобалното събитие се провежда всяка година, в един и същи ден и час, в разнообразни градове и страни в Азия, Африка, Северна и Южна Америка, Европа, Австралия.
 
Стотици хиляди танцьори от разнообразни танцови школи и групи по света танцуват салса по едно и също време. Фиестата не е със спортен темперамент. Целта е да се приобщят от ден на ден хора към латино музиката и да се научат да танцуват. За тази година избраната международна дата е 6 април, часът когато стартира латино празникът е 16:00 ч. локално време.
 
По покана на Latin dance club Estrella няколко танцови клуба ще танцуват дружно в ритъма на горещата кубинска салса и  ще създадат една огромна руеда на  площад   " Свобода " в Хасково. И няма по какъв начин тази огромна латино фиеста да мине без присъединяване на  обичания от всички и емблематичен DJ Pedro. Танцовите школи, които ще вземат участие са Latin Dance Club Estrella (Хасково), Ilin&Ely Dance (Стара Загора), Salsa Club Daniva (Димитровград). 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР