Хасково. 45 000 къса цигари без бандерол и 1602 артикула,

...
Хасково. 45 000 къса цигари без бандерол и 1602 артикула,
Коментари Харесай

45 000 къса цигари без бандерол и 1602 артикула, имитиращи имитиращи известни марки, са иззети при специализирана полицейска операция в област Хасково

Хасково. 45 000 къса цигари без бандерол и 1602 продукта, имитиращи имитиращи известни марки, са конфискувани при профилирана полицейска интервенция в област Хасково. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Полицейската интервенция за противопоставяне на стоковата и контрабандата на акцизни артикули бе извършена в двата почивни дни на територията на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ в продължение на полицейските дейности от петък.
Съвместната акция бе осъществена от служители на реда от районно управление (на МВР) - Свиленград, митнически чиновници от Търговско дружество „ Митници-Бургас “, чиновници от РД „ Автомобилна администрация “ и Национална агенция за приходите.

В хода на акцията са тествани 40 рейса, 6 тежкотоварни автомобила с ремаркета и полуремаркета, 28 леки коли, както и пасажери, прекосявали пешком през пункта. Иззети са 45 000 къса цигари без бандерол от разнообразни марки; 1602 продукта, обозначени с лого и надпис на предпазени търговски марки без позволение на правопритежателя; 370 кг и 316 броя почистващи и перилни препарати и над 141 кг хранителни артикули, неразрешени за импорт.

Съставени са 8 акта по Закона за митниците и 1 митническа квитанция. Служителите на РД „ Автомобилна администрация “ са връчили 2 акта за нарушавания от страна на водачите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР