Хасково. 42 803 текстилни изделия и 144 чанти, портмонета, колани,

...
Хасково. 42 803 текстилни изделия и 144 чанти, портмонета, колани,
Коментари Харесай

Хасково: 42 803 текстилни изделия и 144 чанти, портмонета и колани на защитени марки са иззети на Митнически пункт Капитан Андреево

Хасково. 42 803 текстилни произведения и 144 чанти, портмонета, колани, със подозрения, че са създадени в нарушаване на права върху интелектуалната благосъстоятелност, задържаха при започване на тази седмица (19 юни 2017 г.) митническите чиновници на Митнически пункт " Капитан Андреево ". Това оповестиха от Агенция " Митници ". Стоката е транспортирана с камион с полска регистрация, който пътувал от Турция за Полша. Камионът е селектиран за щателна митническа инспекция по метода „ разбор на риска ", при която митническите чиновници откриват, че количеството на групажната стока от 672 колета съответствува с оповестеното, само че част от нея носи емблеми на международни марки. При инспекцията са открити 38 910 чифта дамски, мъжки и детски чорапи, по-голяма част от които с логото на Adidas, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, New Balance, Armani. Открити са и общо 3893 текстилни изделия- тениски, спортни комплекти, блузи, ризи, панталони, с логото на световноизвестни марки - Adidas, Nike, Hugo Boss, Calvin Klein, Armani, Pepe Jeans, Tommy Hilfinger, както и 144 чанти, портмонета и колани носещи фигуративни и словесни изображения на Gucci, Guess Chanel, Michael Kors.
В осъществяване на Европейския Регламент 608/2013 по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност и Закона за марките и географските означения имитациите са арестувани и за случая ще бъдат осведомени правопритежателите на комерсиалните марки.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР