Харви Уайнстийн се очаква да се появи сам в полицията

...
Харви Уайнстийн се очаква да се появи сам в полицията
Коментари Харесай

Чакат „изнасилвача на Холивуд“ Харви Уайнстийн да се предаде сам в полицията

Харви Уайнстийн се чака да се появи самичък в полицията в Ню Йорк по отношение на обвиняванията, че е изнасилил една жена и принудил друга да прави орален секс с него, оповестява Си Ен Ен, базирайки се на собствен източник. Прокурорите чакат мастития продуцент с две обвинявания – обезчестяване от трета степен и полови дейности от първа степен.

Адвокатът на Уайнстийн от Ню Йорк - Бенджамин Брафман, отхвърли да разяснява дали клиентът му ще се появи в полицията.

Холивудският продуцент, който се оказа в центгъра на най-големия скандал в историята на киноиндустрията, се проверява за полови похищения и в Лос Анджелис и Лондон.

Повдигането на обвиняванията става след вълната от разкази на дами, твърдящи, че са били насилвани полово от създателя на филмовата компания „ Уайнстийн “ по един или различен метод. Последваха разкрития и против други мъже, разполагащи с власт и благосъстояние.

„ Аз, както и толкоз доста потърпевши от Харви Уайнстийн, към този момент бяхме изгубили вяра, че нашият принудител ще се изправи пред закона. Преди 20 години се заклех, че ще поправя тази неправда. Днес сме една стъпка по-близо до справедливостта “, съобщи актрисата Роуз МакГоън – една от първите проговорили за закононарушенията на продуцента.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР