Хърватският защитник Домагой Вида направи много силно световно първенство и

...
Хърватският защитник Домагой Вида направи много силно световно първенство и
Коментари Харесай

Вида: Сълзите ни са и от огорчение, и от радост

Хърватският бранител Домагой Вида направи доста мощно международно състезание и не е инцидентен фактът, че от него се интересува Ливърпул. След загубата от Франция той се разплака, само че призна, че сълзите му са и от наслада, тъй като тимът е предиздвикал хърватите да се гордеят със страната си.

" Изпитвам смесени усеща. Много сме горди, несъмнено, само че има и огромно отчаяние, че не направихме последната крачка. Това са сълзи и от оскърбление, и от наслада. Когато застанахме пред нашите последователи, беше мъчно да сдържим страстите си. Доволен съм, че накарахме всички хървати да се гордеят с нашата страна. Това е основният извод ", показа Вида.

" Говорихме си в съблекалнята и бяхме единомислещи, че нямахме шанс във финала. Според мен нямаше нарушаване преди първия гол. При дузпата ръката беше прибрана, а не във въздуха. Старахме се доста през второто полувреме, само че едни пет минути, в които ни вкараха два гола, взеха решение всичко ", продължи бранителят.

" Трябва да сме горди със себе си и с нашите почитатели, които не се замесиха в нито един случай. Благодаря им от все сърце, дружно показахме какво съставлява Хърватия. Когато се приберем вкъщи, евентуално още веднъж ще има сълзи ", сподели още Домагой Вида.
Мондиал 2018 final кръг, неделя 15 юли  Франция 4:2краен резулат  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР