Хърватският премиер Андрей Пленкович заяви, че ваксинацията в страната няма

...
Хърватският премиер Андрей Пленкович заяви, че ваксинацията в страната няма
Коментари Харесай

В Хърватия ваксинирането няма да е задължително

Хърватският министър председател Андрей Пленкович съобщи, че имунизацията в страната няма да бъде наложителна, заяви в. „ Ютарни лист “.

Пленкович добави, че е туристическа страна и че гостите могат да бъдат сигурни, че няма да се заразят там, тъй че имунизацията е значима, съобщи БГНЕС.
 Politico: Modernа се пробва да избегне заплащането на високи налози от продажбите на ваксини Politico: Modernа се пробва да избегне заплащането на високи налози от продажбите на ваксини
Производителят на ваксини Moderna основава магазин в Швейцария и в американския щат Делауеър, с цел да избегне заплащането на високи налози в...

„ След известието от държавното управление броят на хората, имунизирани с първата доза, се усили и диалозите, които водим с нашите обществени сътрудници, ще продължат тази седмица. Когато има по-голяма степен на единодушие, аз ще ви кажа по какъв начин напредваме ", сподели той, разяснявайки условността на ограниченията за поддръжка със взаимни документи.

Междувременно стана известно, че повече от 336 000 туристи са пристигнали в Хърватия предишния уикенд - от петък до неделя, заяви HRT. Спрямо втория уикенд на юли предходната година това е нарастване от 16%, само че по отношение на рекордната 2019 година е спад от 39%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР