Хърватските национали са напълно готови за финала на Световното първенство,

...
Хърватските национали са напълно готови за финала на Световното първенство,
Коментари Харесай

Хърватите почти спряха да тренират

Хърватските национали са изцяло подготвени за финала на Световното състезание, съобщи селекционерът Златко Далич на конференция преди мача. След като играха три пъти подред продължения, в този момент за финалистите тренировките стават ненужни, а вместо това те залагат на освежителни процедури и релаксиране.

“Големият дуел е на следващия ден. Всички сме подготвени на 100 % за него. Отношенията сред играчите и треньорите са отлични и сме щастливи, че това е по този начин. Всеки един от футболистите ни не би играл в този край, в случай че не се усеща изцяло подготвен чисто физически. Залогът е огромен и те го знаят. Ако някой от тях усеща, че не може да даде всичко от себе си, той самичък ще ми го каже ", сподели хърватският селекционер.

" Не упражняваме кой знае какъв брой, тъй като няма и какво толкоз да упражняваме. Нужна ни е единствено отмора, с цел да бъдем свежи на следващия ден. Имаме единствено някои дребни, незначителни проблеми ", продължи той.

" Надявам се, че всички ще се възстановят за финала и ще бъдат подготвени за игра. Ако ли има проблеми с някой от титулярите, на аварийна пейка имаме отлични футболисти, които мечтаят да попаднат в състава. Не съм обезпокоен. Това не е проблем ", сподели още Далич.

Срещата на “Лужники” в неделя стартира в 18:00 часа. Мондиал 2018 final кръг, неделя 15 юли  Франция 18:00предстои  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР