Хърватската полиция вчера следобед върна словенския вътрешен министър Алеш Хойс

...
Хърватската полиция вчера следобед върна словенския вътрешен министър Алеш Хойс
Коментари Харесай

Хърватски гранични полицаи върнаха словенския вътрешен министър

Хърватската полиция през вчерашния ден следобяд върна словенския вътрешен министър Алеш Хойс от границата.
Според словенските медии той се опитал да премине границата на един от граничните пунктове в Истрия.
 Британският вариант на COVID-19 се появи и в Хърватия Британският вариант на COVID-19 се появи и в Хърватия
Хърватия откри първите случаи на по-заразен коронавирусен вариант, който се появи за първи път във Англия, макар че счита да обл...
Според словенския портал 24ur Алеш Хойс е дошъл на границата с майка си, само че защото нито министърът, нито майка му дават отговор на изискванията за влизане на чужденци в Хърватия по време на епидемията, те
Днес порталът заяви отговора на хърватската гранична полиция, съгласно който Словения " не заяви за идването на никой министър " и добави, че хърватската полиция не прецизира дали Хойс се е опитал да премине границата с дипломатически паспорт.
Припомня се, че на словенските жители е разрешено да се придвижват от един статистически район в различен единствено в случай че имат недвижими парцели в различен район.
Министър Хойс удостовери, че е върнат от границата като елементарен жител и съобщи, че не е посочил дипломатическия си паспорт.
 Словения одобри първите си ваксини против COVID-19 Словения одобри първите си ваксини против COVID-19
Първата партида от 9750 ваксини против ковид, създадени от американската компания Пфайзер и немската Бионтех, дойдоха дне...
Наред с други неща той твърди, че е желал да ревизира какъв брой поредно хърватската гранична полиция управлява аргументите за прекосяване на границата в нейната страна.
Той също по този начин твърди, че не е, ограничаващи придвижването сред общините, тъй като неотдавна е купил парцел в Копер, заяви хърватският H1. Междувременно Хойс написа в Tуитър, че хърватската полиция не му е попречила да влезе в Хърватия, само че защото той не е имал негативен тест с него, са му дали избор да влезе в карантина или да се върне и той е направил второто.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР