Хърватия и Мароко ще играят за бронзовите медали на Мондиал

...
Хърватия и Мароко ще играят за бронзовите медали на Мондиал
Коментари Харесай

Крамарич: Нямаме право да грешим с Мароко

Хърватия и Мароко ще играят за бронзовите медали на Мондиал 2022 в събота, 17 декември. Двата тима към този момент играха между тях в груповата фаза, когато срещата завърши при резултат 0:0. Съботният конфликт обаче ще има доста по огромно значение, защото ще разпредели третото и четвърто място в Катар.

Андрей Крамарич водеше офанзивата на " ватрените " и се чака да стори това и в съботния мач. 

" В първия мач усетихме що за тим са. Имат надарени играчи, които ще дадат живота си, с цел да победят. В последна сметка залогът е медали или празни ръце. Нямаме право на неточност ", показа 31-годишният нападател.

" Мароко потвърди с досегашното си показване, че може да се оправи с най-големите тимове. Мисля, че крайният излаз може да бъде решен от самостоятелно деяние. Мароканците ще се хвърлят крепко в борбата, тъй като им се дава късмет да се трансфорат в безсмъртни герои в родината си. За тях това ще е мачът на живота им ", добави той.

" Чувствам се ужасно, не съм изтощен. Съжалявам, че шампионата свършва. Пълен съм с сила и мотивация. Очевидно не се показах по този начин, както ми се искаше, само че имам още един мач пред себе си ", приключи Крамарич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР