Хървати изследват родословното дърво на световния №1 в тениса Новак

...
Хървати изследват родословното дърво на световния №1 в тениса Новак
Коментари Харесай

Хървати изследват родословното дърво на световния №1 в тениса Новак Джокович

Хървати изследват родословното дърво на международния №1 в тениса Новак Джокович. Ноле непрестанно е в полезрението на обществеността, както в Сърбия, по този начин и в... Хърватия. Именно там се занимават в детайли с родословното дърво на огромния първенец, а порталът " Вечерни лист " разгласява историята на дядото на Ноле по майчина линия, осведоми bTV.

Зденко Жагар е хърватин по народност и е роден във Винковци.

" Аз съм хърватин от Винковци. Бившата ми брачна половинка - бабата на Новак, е родена на същото място. Запознахме се там. Бях боец в Белград, а тя към момента ходеше на учебно заведение.

Оженихме се по-късно, когато тя пристигна при мен. Така се ражда Диана, по-късно и Санда. Винаги съм казвал, че съм югославян и хърватин, в никакъв случай не съм бил сърбин. Диана е родена в Белград и е израснала там ", споделя пред медията Зденко.

Дядото на сръбския тенисист споделя, че е естествено Новак да се усеща сърбин.

" Нормално, нямам нищо срещу това. Нямаше да се оправи по-добре в живота и в спорта. Преди няколко месеца родственик, която живее във Винковци, се свърза с мен, с цел да ме попита къде е родена Диана.

Така че това се разисква в Хърватия ", продължава Зденко, който не поддържа връзка с щерка си Диана от много дълго време, тъй като е разведен с майка й.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР