Хармоничният аспект, който свързва Юпитер със Сатурн, гарантира, че еволюцията

...
Хармоничният аспект, който свързва Юпитер със Сатурн, гарантира, че еволюцията
Коментари Харесай

Дайте си почивка през юни, Козирози

Хармоничният аспект, който свързва Юпитер със Сатурн, подсигурява, че еволюцията ви е в ход. От този месец можете да деянията интерес към упоритостите си. Ако имате хрумвания, време е да подготвите почвата за тяхното материализиране. Връзката на Юпитер със Сатурн е в сходство с вашия метод на деяние. Затова можете да не бързате, никой няма да ви упрекне! Вашата непримиримост и силата на работата ви в този момент ще бъдат видяни и оценени. До 11-ти всичко стартира съвършено. След това, заради събитията и събитията, се запитайте дали не сте прекомерно строги с другите или със обстановката. Ако е по този начин, можете да се опитате да измененията тактиката, като бъдете по-спонтанни и по-приятелски настроени.

Въпреки че сте преуморени, вие сте като риба във вода! Издръжливостта ви прави чудеса, концепциите ви са ярки и успявате да бъдете на всички фронтове с невероятни умения. При тези условия стигате до същината на нещата. В резултат на това това може да ви направи сложен човек, който изисква доста от другите. От финансова позиция този интервал е удобен за развиване, тъй че действайте. Няма да съжалявате.

Съвет на месеца: През този месец имате потребност от декомпресия. Ето за какво е допустимо да желаете да се отпуснете! Направете го, няма да съжалявате!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР