ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (АП) — Откакто стана най-голямата сила в републиканската

...
ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (АП) — Откакто стана най-голямата сила в републиканската
Коментари Харесай

Претендентите на Републиканската партия в Сената не се притесняват да искат одобрението на Тръмп. Но в Пенсилвания е неудобно

ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (АП) — Откакто стана най-голямата мощ в републиканската политика преди съвсем десетилетие, Доналд Тръмп заема видно място в конкуренциите за Сената на Съединени американски щати, употребявайки солидната си обществена платформа и лоялна база от поддръжка, с цел да се дефинира кои титуляри от Републиканската партия да се кандидатират за преизбиране и кои кандидати да бъдат номинирани.

Тази година, с контрола над Сената на Съединени американски щати на линия, бъдещите номинирани в бойните полета на Сената в Аризона, Монтана, Мичиган, Невада и Охайо поддържат Тръмп на първичните избори за президент на Републиканската партия, водят акция за него или по различен метод търсят неговото утвърждение.

Но това не се случва в Пенсилвания, където един неуместен танц сред евентуални сътрудници на върха на билетът наподобява съвсем сигурен, че ще продължи, до момента в който музиката спре през ноември.

Там евентуалният републикански претендент Дейвид Маккормик и Тръмп наподобява се пренебрегват. Техните са комплицирани връзки, които демократ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР