Харисън Форд започна своето емоционално сбогуване с Индиана Джоунс, докато

...
Харисън Форд започна своето емоционално сбогуване с Индиана Джоунс, докато
Коментари Харесай

Известен холивудски актьор се сбогува с най-популярната си роля в обичана от цял свят поредица

Харисън Форд стартира своето прочувствено прощаване с Индиана Джоунс, до момента в който присъстваше на звездната премиера на последния си филм " Индиана Джоунс и реликвата на ориста " на филмовия фестивал в Кан. 80-годишният артист беше подсилен от брачната половинка си Калиста Флокхарт и от колежките си от лентата - Фийби Уолър-Бридж. 

Уважаваният холивудски ветеран даде старт на лебедовата ария на своя емблематичен екранен герой Индиана Джоунс, влизайки в неговия образ за пети и финален път. 

Харисън и 58-годишната Калиста се появиха дружно на червения килим за първи път от доста години. Двамата са известни с това, че предпочитат да живеят в уединение и рядко се появяват на обществени места.

Вечерта на артиста и жена му обаче беше помрачена от неуместен гаф при сядането им в Palais des Festivals, където се прожектира последният филм на Форд като Индиана. Оказа се, че за Флокхарт не се е намерило място до брачна половинка й и то на личната му, дълго чакана премиера!

Изящната Калиста, облечена в блестяща черна рокля от тюл, беше поставена да седи не до брачна половинка си, а един до друг зад него, което провокира нейната сконфузна усмивка и неговото каменно изражение, написа Tialoto.

Харисън изигра за първи път ролята на Индиана Джоунс през 1981 година във кино лентата " Похитителите на изчезналия кивот ", а четвъртият филм за Индиана излезе през 2008 година " Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп ". В последната лента за паметния арехолог пък той си партнира с изключение на с Фийби Уолър-Бридж, също и с Мадс Микелсен и Антонио Бандерас.

На въпросната премиерата имаше и голям брой блестящи хубавици, в това число бременната Карли Клос и Джема Чан. Харисън Форд се приближава до зашеметяващата си брачна половинка Калиста Флокхарт, 58, до момента в който вършат бърза промяна на тоалета за афтър празненството.

Звездата от " Междузвездни войни “ и актрисата от  сериала " Али Макбийл "  направиха бърза промяна на тоалетите си за афтър празненството след прожекцията на неговия филм, който би трябвало да тръгне по кината в края на юни. За втората си изява Харисън избра черен костюм, комбиниран със сива риза, до момента в който Калиста облече елегантна рокля на цветя.

На въпросната прожекция, в границите на 76-ия фестивал в Кан, Харисън одобри и своята почетна премия " Златна палма ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР