Хари Стайлс представи филма си Моят полицай“ (My Policeman) на

...
Хари Стайлс представи филма си Моят полицай“ (My Policeman) на
Коментари Харесай

Хари Стайлс с дамска чантичка и зелен лак на премиерата на Моят полицай“

Хари Стайлс показа кино лентата си „ Моят служител на реда “ (My Policeman) на Международния кинофестивал в Торонто, съобщи АП. 

Продукцията споделя трагична гей любовна история.

Само преди по-малко от седмица на кинофестивала във Венеция беше показан различен филм с присъединяване на Стайлс – „ Не се тревожи, скъпа “ на режисьорката Оливия Уайлд.  

„ Моят служител на реда “, в който Харис Стайлс играе дружно с Ема Корин и Дейвид Доусън, споделя трагичната история на служител на реда от 50-те години в Брайтън, Англия, който се влюбва в женен куратор в музей. 

Историята във кино лентата е въодушевена от живота на британския публицист Е. М. Форстър, създател на романа „ Хауърдс Енд “. 

Филмът визира тематиката за наказателното гонене против другата половост. Според Хари Стайлс това е драмата на едно изгубено време. „ Цялата история е разтърсваща. Не можем да върнем времето обратно. “ 

Режисьор на кино лентата е Майкъл Грандейдж. Основа на сюжета е едноименният разказ на Бетан Робъртс от 2012 г. 

„ Интимните подиуми във кино лентата не бяха предизвикателство, тъй като основата им беше същинското другарство в живота “, показа артистът Хари Стайлс при представянето на „ Моят служител на реда “ в Торонто. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР