Хари и Меган отново са на гребена на вълната, след

...
Хари и Меган отново са на гребена на вълната, след
Коментари Харесай

Меган Маркъл с нова обида към баща си

Хари и Меган още веднъж са на гребена на вълната, откакто останаха в сянка по време на честванията на Платинения празник на кралицата през юни. Двамата участваха на честванията на Деня на Нелсън Мандела в Организация на обединените нации, където принцът изнесе тирада.
 Принц Хари, Меган Маркъл, речта му пред Организация на обединените нации по случай Деня на Нелсън Мандела, и спомените за Африка
Принц Хари с интимно самопризнание за Меган Маркъл

При това - направено в публична тирада пред Организация на обединените нации

Което не значи, че абсурдът не ги съпътства.

Нова информация на Express сочи, че херцогинята на Съсекс не си е направила труда да поздрави татко си Томас Маркъл по случай рождения му ден в понеделник, 18 юли, когато със брачният партньор й са били в Ню Йорк.

" За страдание синът му - Томас Маркъл-младши удостовери, че Меган не се е обадила на татко си за рождения му ден ", написа изданието и добавя, че той е навършил 78 години. Според информацията на Express той към момента не е виждал внуците си Арчи и Лилибет.
 Снимка 552687

Томас Маркъл живее в Росарито, Мексико, е в обтегнати връзки с по-малката си щерка още от началото на връзката й с принц Хари. Той не участва на кралската женитба през 2018 година и имаше желание да пристигна във Англия за Платинения празник на Елизабет II, само че малко преди този момент получи удар и не можа да пътува.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР