Хари и Меган обсъждали Мегзит още преди да се венчаят,

...
Хари и Меган обсъждали Мегзит още преди да се венчаят,
Коментари Харесай

Хари отдавна е тъжен, мечтаел дълго за Мегзит

Хари и Меган обсъждали Мегзит още преди да се венчаят, тъй като принцът бил доста печален от дълго време. Това ще бъде разкрито в бъдещата кралска биография „ Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family “, съобщи неизвестен източник пред The Sun. Книгата, отдадена на съпрузите и техния неповторим житейски път, ще излезе на международния пазар на 11 август.

„ Мегзит е концепция, която съществува още преди да си кажат „ да “. Истината е, че Хари изобщо не е благополучен от известно време. Двамата с Меган през цялото време започнаха да разискват друг метод на живот от кралския в Уиндзор. Биографията ще разнищи детайлите към Мегзит и ще покаже, че те не взеха решението да изоставен династията с лека ръка “, разяснява източникът.

Съавторът на книгата Омид Скобие неотдавна застана пред The Heir Pod, с цел да показа малко детайлности към плана.

„ Всичко стартира преди към две години. През този интервал се случиха доста обрати, които самите Хари и Меган не чакаха. Херцозите не бяха готови за сходно развиване на събитията. Аз съм участвал на доста техни задължения, прекарал съм доста време с тях и съм общувал с множеството им другари, тъй че биографията не оставя непреобърнати камъни. Видях по какъв начин съпрузите не изневериха на личните си вярвания и демонстрираха мощ и непримиримост против несгодите. Надявам се да разкажем достоверната версия на техния живот “, разяснява Скобие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР