Харесвах много Христина Христова, обявявала съм го публично. Какво й

...
Харесвах много Христина Христова, обявявала съм го публично. Какво й
Коментари Харесай

Въпросите, които от БНТ не зададоха на Радостин Василев

Харесвах доста Христина Христова, обявявала съм го обществено. Какво й стана и на нея?!

Каканиже някакви въпроси като от тийнейджърски лексикон; неподготвена; сервилна; без нерв и без никакво отклоняване от слугинската роля, която Българска национална телевизия играе през последната година в услуга на ръководещите.

Христина, засрами се! Не изневерявай на себе си! Осъзнай се! Петното, което си лепваш в последно време върху розовото сако, ще боде очите на феновете години напред. Не се не помни премълчаването на обстоятелства и неналичието на храброст, да знаеш.

Какво ти, Христина, не попита Радостин Василев през днешния ден:

1. Кога тъкмо мафията нахлу в “Има подобен народ ”, както той твърди? В какъв брой часа, на коя дата? Сляп и ням ли е бил за “истините ”, които откри, откакто Слави Трифонов го принуди да подаде оставка? По време на трите предизборни акции през 2021 година, Радостин Василев безочливо е лъгал гласоподавателите си, нали?! Защо не им се извини?

2. Радостин Василев малоумен ли е, лекомислен ли е или е просто конформист, който комфортно ослепява и оглушава, когато това му е преференциално?! Той е не запомнил, само че мнозина помним, неговите гневни слова против Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер.

3. Радостин Василев по какъв начин по този начин гневно громѝ Движение за права и свободи, в случай, че негов наставник е Гриша Ганчев, който от години е в най-близкото обграждане на Ахмед Доган и в никакъв случай не е криел това?

4. Не е ли задкулисие да правиш срещи в лични си апартамент на депутати от “Има подобен народ ” с министър-председателя Кирил Петков преди вота на съмнение на държавното управление? Самият Радостин Василев призна за тези срещи. Освен това сподели, че Виктория Василева, учредителен секретар на Има Такъв Народ е била на диалозите, което тя отхвърли - кой от двамата лъже тогава?!

5. Не е ли фасон на мафията да подрежда на държавни длъжности свои хора, посредством които основава мрежа от въздействие и ръководство на парични потоци?! Радостин Василев извади от Народното събрание двамата си най-хубави другари от години, за дружбата им има фотоси и доказателства, и ги уреди като началници в системата, която той ръководи като министър: Александър Тодоров за изпълнителен шеф на Българския състезателен тотализатор и Венцислав Петков за изпълнителен шеф на Национална спортна база. А пък за началник на маркетинга в спортния тотализатор притегли кадър на Васил Божков-Черепа, апропо.

6. Защо Радостин Василев отхвърли пред Нова телевизия, Венцислав Петков да е сключвал контракт с Иван Бадатлиев, брачен партньор на Виктория Василева, на служба “озвучител ” в Националния стадион “Васил Левски ” на заплата 2 520 лв.. Публикувахме този контракт в 5Gmedia. Поискахме информация от Национална агенция за приходите, само че Румен Спецов ни отхвърли, тъй като е данъчно-осигурителна загадка. Добре, истината ще излезе нескрито отнякъде другаде, има време.

7. Защо БСТ е сключил контракт за 2 милиона лв. за реклама в столичното метро, какво стимулира подобен сериозен разход, с каква цел? Оправдано ли е БСТ да похарчи 80 хиляди лв. за празненство в хотел “Маринела ” във връзка 65-годишнината на спортния тотализатор в сегашните спешни дни? Тези пари са сериозно потребни на спортните федерации, които изнемогват финансово.

8. Защо спортният министър в оставка продължава да заблуждава обществото за спортни обекти, които не са били във притежание на ММС, а на София-област?

9. Защо БСТ разгласи социална поръчка за рекламна организация, която да обслужва бюджетите за медиите, на които щеше да раздава пари. За какво?! Да хвалят министъра на спорта, естествено. Радостин Василев се оплаква, че “медии, гравитиращи към ГЕРБ ” го атакували. Хахаха! Подрежда в една група: ПИК, БЛИЦ, Спортал, СЕГА, 5Gmedia, Nbox, Narod… А кои харесва?! БТВ, Нова ТВ, Българска национална телевизия, които в никакъв случай не му опонират - тъй като по този начин той схващат свободата на словото.

10. Какъв водач на гражданско придвижване може да бъде отстъпник, който назовава досегашните си партийни съратници: мафия, мутри, политически терористи, проститутки?! Това е стилистика на футболен ултрас, не на политик.

Та, по този начин, скъпа Христина, мъчително ми е за теб. Дръж се като журналистка, а не като рекламен сътрудник. Чети повече, подготвяй се за диалозите със събеседниците, имай в досието пред себе си повече причини от техните неистини. Запази достолепието си!

Коментар на Соня Колтуклиева 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР