Харесва ми идеята тези, които гласуват срещу Путин, да отидат

...
Харесва ми идеята тези, които гласуват срещу Путин, да отидат
Коментари Харесай

Навални призова за протести в цяла Русия: Мобилизация е необходим...

" Харесва ми концепцията тези, които гласоподават против Путин, да отидат до урните едновременно, по обяд. По обяд против Путин ", съобщи съперникът в обществените мрежи.

 

" Това би могло да бъде мощна проява на душевното положение на страната ", добави той от килията си.

 

Според Навални управляващите няма да могат да се опълчват на тази " напълно законна и безвредна " проява.

 

Демонстрациите против управляващите обаче са неразрешени в Русия и водят до жестоки репресии от полицията, отбелязва Агенция Франс Прес.

В момента 47-годишният Навални излежава 19-годишна присъда за " екстремизъм " в отдалечена арктическа наказателна колония при доста тежки условия. Той прикани в митинга да се включат всички, които се опълчват на политиката на Кремъл, преди всичко на нападението против Украйна. Мобилизация е нужна " освен във всеки град, само че и във всеки квартал ".

 

" Милиони хора ще могат да вземат присъединяване. И десетки милиони хора ще бъдат там ", акцентира Навални в " Екс ".

Освен това той прикани руснаците да не гласоподават за Владимир Путин, без да уточни съответно име на претендент, който би подкрепил. Съпругата му Юлия и някои от най-близките му поддръжници в заточение през последните дни поддържаха Борис Надеждин - единственият претендент в конкуренцията, който приканва за преустановяване на спора в Украйна.

 

От своя страна Кремъл твърди, че руснаците са значително " единни " в поддръжката си за Владимир Путин.

 

Президентските избори в Русия са планувани за 15-17 март. Изглежда съвсем несъмнено, че сегашният президент, който е на власт от 2000 година насам, ще завоюва още веднъж, откакто неговите съперници, отпред с Навални, бяха вкарани в пандиза или принудени да емигрират през последните години, на фона на вълна от репресии, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР