Хапването на пясък вместо обикновена храна е доста рядко явление

...
Хапването на пясък вместо обикновена храна е доста рядко явление
Коментари Харесай

Пенсионерка се храни само с пясък, излекува се от рака и се чувства прекрасно години наред

Хапването на пясък вместо елементарна храна е много рядко събитие в света, само че него въпреки всичко го има. При това, като по предписание, хората, хранещи се с пясък, не боледуват от нищо и живеят доста дълго. Именно един от тези феноменални случаи е и пенсионерката от Литва Станислава Монствилене, която от дълго време е навършила 70 години. По-интересното е това, че преди повече от 10 години на дамата сложили убийствена диагноза - сарком на мозъка в финален стадии. Лекарите предрекли най-вече година живот, освен това дамата била измъчвана от страшни болки в главата.

И това е забавно! Тайната рецепта против всевъзможни заболявания на лечителите от античен Тибет. Четете още потребни препоръки и забавни вести на най-полезния уебсайт за вашето здраве Zdrave.to

Невидима мощ предиздвикала дамата да се грани с пясък

Тя обаче един път инцидентно предходна около купчина речен пясък. Изведнъж на пенсионерката ѝ си приискало да стартира да го дъвче, като че ли някой съзнателно я тласкал към това безумно занимание. Жената не могла да устои на съблазънта и поставила пясъка в устата си. Първоначално за малко не повърнала, след това станало по-добре, а когато тя схванала, че по този начин облекчила своето положение - болките в главата почнали да отминават - то напълно минала на пясък.


Най-интересното бе, че аз, като всеки естествен човек, се замислих, че хапвам пясък - това опонира на природата, споделя самата Станислава. Но незабавно щом спирах, започвах да се усещам зле, показваха се разнообразни болежки. Тогава си знаех, че стъпката до завръщането на болките в главата е единствено една. Тогава незабавно подновявах своята пясъчна диета. С времето всичките ми подозрения се разсяха. Намерих и оптималният вид за яденето на пясъка. Той не би трябвало да се готви, гълтам по едно и също време с течности или да се прибавя към други храни. Когато напълно преминеш към пясъчна диета, останалата храна освен е нежелателна, само че е и противопоказна. За алкохол и дума не може да става. Ям го единствено в недопечен тип и по-късно даже и вода не пия, изяснява пенсионерката.

Лекарят терапевт Лилана Ваишвилене, която известно време е следила здравето на болната от рак, споделя, че тя сама е изумена от обстоятелството, че Станислава по някакъв магически метод се е излекувала от саркома в главата. При това тя в този момент учудва лекарите със своето устойчиво здраве, положителни кръвни индикатори и като цяло отлични резултати от всичките проучвания. Пенсионерката към този момент години наред не върви при никакви лекари, както вършат хората с чудесно здраве.



Струва ли си да се преглежда пясъчната диета като лекарство против ракови болести?

Журналистите от портала rt.com, които са разговаряли с феноменалната бабичка, са я помолили да опише за вкусовите качества на пясъка, в случай че има такива. " Всеки пясък има свои вкусови оттенъци. Някои сортове пясък са изцяло безвкусни, само че те се срещат доста рядко - може и напълно малко усет да има, само че постоянно има. Например, кафявият пясък е доста кисел, като лимон. Има даже и сладки пясъци, има горчиви, най-често обаче аз мешам няколко усета ", споделя пенсионерката.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР