Хандбалният мъжки отбор на Чардафон (Габрово) постигна 10-та победа от

...
Хандбалният мъжки отбор на Чардафон (Габрово) постигна 10-та победа от
Коментари Харесай

Чардафон отнесе НСА с 20 гола разлика

Хандбалният мъжки тим на Чардафон (Габрово) реализира 10-та победа от началото на сезона в " А " РХГ. В среща от 13-ия кръг габровският състав надигра в зала " Орловец " гостуващия отбор на НСА с 41:21 и резервира 3-о си място в класирането.

Макар да беше без две съществени фигури на полето – Марио Янчев и Христо Данаилов, Чардафон имаше цялостно предимство в мача. Домакините дръпнаха след серия от пет следващи попадения сред 8-та и 11-та минута и от там до края единствено увеличаваха своя задатък. На почивката разликата беше 10 гола в интерес на габровския отбор – 21:11. През второто полувреме хандбалистите на Чардафон също направиха разлика от 20:10 и затвориха срещата с задатък от 20 гола в своя изгода – 41:21.

Данаилов даде опция за изява на всички записани в тимовия лист за мача и единствено двамата вратари Слав Колев и Николай Цветков не записаха попадения. Петко Петков и новото попълнение в състава Павел Данаилов осъществиха по 8 гола, 6 пъти се разписа Евлоги Вълчанов, 5 гола добави младокът Цветелин Христов. За НСА по 7 попадения означиха Халед Сидер и Никола Кръстев.

В идващия кръг, на 16 февруари (събота), Чардафон ще гостува на първенеца Локомотив във Варна. Отборът ще бъде хазаин още веднъж на 24 февруари (неделя), когато приема вицешампиона Добруджа във значим мач за второто място в постоянния сезон.

sport-gabrovo.com

Снимка: sport-gabrovo.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР