Хан Соло бе убит в Епизод седми, а смъртта на

...
Хан Соло бе убит в Епизод седми, а смъртта на
Коментари Харесай

Марк Хамил: Новите "Междузведни войни" са все едно непознати си играят с моите играчки

Хан Соло бе погубен в Епизод седми, а гибелта на Кари Фишър предходната година ще отстрани и наличието на принцеса Лея в идващите филми от Сагата. Така че Люк Скайуокър, прочут още като Марк Хамил, остава единственият воин от златното трио на Джордж Лукас.

В изявление за " Гардиън " Хамил приказва за връзките си с починалата Фишър, за чувството да играе, режисиран от мъже, тридесетина години по-млади, и за това би ли излязъл в заточение Люк Скайуокър.

За Кари Фишър и кръвосмешението

Хамил и Фишър са се харесали още при запознанството си на филмовата площадка и от този момент връзката им е като на брат и сестра... с едно изключение.

" Имаше привличане сред нас, само че от предходни работни места знаех, че е неприятна концепция да започнеш връзки с някого на снимачната площадка. Но с Кари си намирахме мотиви. Помня по какъв начин един път – сигурен съм, че в цялата работа е имало и алкохол – си говорихме за техниките на целуването. Казах " Мисля, че се целувам сносно. Обикновено оставям дамите да създадат крачката, вместо да бъда нападателен. " Тя попита " Какво имаш поради? " И започнахме да се натискаме като младежи! "

" Но не пропаднахме в бездната, тъй като осъзнахме какво вършим и просто се разсмяхме. Което беше тъжно за мен, защото процесът на изстрелване на ракетата към този момент бе почнал ", ухилва се той. След това обаче двамата стават другари за цялостен живот.

За новата трилогия

Когато Джордж Лукас им съобщил, че " Дисни " желаят да снимат нови филми, Фишър блъснала с ръка по масата, оповестила " Бройте ме! " и попитала ще има ли роля за щерка ѝ Били Лурд. Когато Хамил я нахокал, че би трябвало да се държи по-хладнокръвно, Кари отвърнала " Марк, какви функции мислиш, че се намират в Холивуд за дами над 50 години? ".

Хамил признава, че малко ревнува от новите герои. " Едно време аз бях сиракът, който откриваше тайните си сили, само че в този момент различен човек го прави. Аз бях нахаканият водач, само че и за това откриха човек. Аз се промъквах в територията на враговете, в този момент го вършат други. Не е рационално, обаче имам възприятието, че една навалица непознати си играят с моите играчки. "

Той има и рецензии към сюжетите – изключително към самоналоженото заточение на Люк Скайуокър, който се появи за секунди в края на Епизод седми. " Дори да съм бил травматизиран от нещо, щях да помедитирам една година и той да се върне още по-силен. Джедаите не се предават! ".

Фотогалерия: На аления килим преди премиерата на "Междузвездни войни: Последните джедаи " >

Всичко, което би трябвало да знаете за: Междузвездни войни: Последните джедаи (18)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР