Хамас убива деца пред очите на родителите им, а родителите

...
Хамас убива деца пред очите на родителите им, а родителите
Коментари Харесай

Байдън: Хамас извърши жестокости, на фона на които, ИДИЛ изглежда донякъде разумна

„ Хамас убива деца пред очите на родителите им, а родителите - пред очите на децата им. Те изгарят хора живи. Те изнасилват и убиват дами. Обезглавяваха бойци и търсеха тайните скривалища, в които родителите криеха децата си. Това сподели на взаимна конференция в Тел Авив израелският министър председател Бенямин Нетаняху на американския президент Джо Байдън, БГНЕС.

Американският президент съобщи: " Исках да бъда тук през днешния ден. По една елементарна причина - желая народът на Израел и хората по света да знаят къде стоят Съединените щати. " Байдън споделя, че Съединени американски щати скърбят дружно с Израел.

Той добави, че Хамас е " направила злокобни жестокости, които карат ИДИЛ да наподобява ненапълно рационална ".

" Трябва да имаме поради също, че Хамас не съставлява целия палестински народ и му е донесъл единствено премеждия ", съобщи президентът на Съединени американски щати.

Президентът също по този начин съобщи: " Дълбоко съм тъжен и засегнат от детонацията в болничното заведение в Газа през вчерашния ден. Въз основа на това, което видях, наподобява, че тя е осъществена от другия тим, а не от вас. Но има доста хора, които не са сигурни, тъй че би трябвало да преодолеем доста неща ".

Целта на визитата е Байдън е да засвидетелства поддръжката си за Израел, само че в това време да потърси метод за попречване на филантропичната злополука, която се обрисува в блокираната Газа, съобщи АП.

Посещението на американския президент стартира в извънредно тежък и остър миг поради смъртоносния ракетен удар по болница в Газа, който лиши живота на стотици, разясняват международните организации.

Първоначално беше планувано Байдън да посети и Йордания, само че срещите му с арабските водачи бяха анулирани през днешния ден. В осведомителния поток съществува известно несъгласие по чия самодейност е станала това - на Вашингтон или на управляващите в Йордания. Първоначалният проект беше в Аман той да беседва освен с йорданските, само че и с палестински представители. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР