Хамас пусна записи, за които твърди, че са на 21-годишната

...
Хамас пусна записи, за които твърди, че са на 21-годишната
Коментари Харесай

Моля, ви измъкнете ме от тук: Хамас разпространи ВИДЕО на отвлечено от Израел момиче

Хамас пусна записи, за които твърди, че са на 21-годишната Мая Шем, която е била отвлечена от терористичната група от музикалния фестивал Нова преди 10 дни.

Във видеото, оповестено в формалния канал на Хамас в Telegram, млада жена, говореща иврит, се обръща непосредствено към камерата. Тя декларира, че похитителите й се грижат за нея и прибавя: „ Моля единствено да ме измъкнете отсам допустимо най-скоро. Моля ви. "

На фрагментите се вижда по какъв начин някой превързва ръката й, като се показва, че преди този момент тя е претърпяла интервенция, траяла три часа.

Надпис под видеото споделя, че е Мая е била отвлечена на 7 октомври, когато Хамас нападна Южен Израел.

Фестивалът Нова беше едно от първите места, които бяха атакувани от Хамас, когато терористичната група предприе изненадваща офанзива през границата преди 10 дни.

Стотици празнуващи младежи, които бяха на танцовия фестивал в пустинята, бяха убити от Хамас, а други бяха отвлечени и отведени назад в Газа като заложници.

В края на предходната седмица Хамас сподели фрагменти на терористи, държащи израелски деца. Според анализатори сходни видеа имат пропагандна цел, с цел да покажат, че терористите се грижат добре за своите заложници.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР