Халфът Педри планира да остане в Барселона много години напред,

...
Халфът Педри планира да остане в Барселона много години напред,
Коментари Харесай

Педри: Възможно е някога да заиграя в Англия, но сега искам в Барселона още дълги години

Халфът Педри възнамерява да остане в Барселона доста години напред, само че не изключва вид да премине във Висшата лига. 20-годишният футболист се трансформира в същинско изобретение, откакто проби в първия тим на каталунците, утвърждавайки се като основен състезател за водача в Ла Лига.

Педри завоюва премията " Златно момче " на ФИФА за най-хубав млад състезател в Европа през 2021 година и бързо си проправи път и в националния тим на Испания. Младият футболист има контракт с Барселона до 2026 година и към този момент няма желание да продължава в различен клуб, само че допусна, че има вид да заиграе отвън Испания в бъдеще.

На въпрос за опцията да премине в Англия, той съобщи пред " Марка ": " В момента не. Аз съм в Барселона и се надявам да остана тук още доста години. Обичам Ла Лига, само че нищо не би трябвало да се изключва като вид ".

Педри се радва на новата епоха на националния тим под управлението на Луис де ла Фуенте. След като игра под управлението на Де ла Фуенте при 21-годишните и на Олимпийските игри в Токио, той има вяра, че новият селекционер на Испания ще реализира триумфи.

" Той е човек, който обича да изпипва нещата, в които има вяра и мисля, че ще се оправим добре. Всички треньори, които идват, се стараят да играем добре, изключително поради стила на футболистите, с които разполагаме, и мисля, че в тази тенденция нещата няма да се трансформират доста ", добави Педри.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР