Халфът на Зенит Матиас Краневитер призна, че сериозно се замисля

...
Халфът на Зенит Матиас Краневитер призна, че сериозно се замисля
Коментари Харесай

Краневитер: Не искам да съм резерва, по-добре да напусна Зенит

Халфът на Зенит Матиас Краневитер призна, че съществено се замисля да си потърси нов тим. Аржентинецът не е удовлетворен от обстоятелството, че не получава задоволително игрови минути и избира да смени ситуацията.

" Мисля, че е по-добре да си потегли от Зенит, тъй като не играя постоянно. Целта ми е да се върна в националния тим. Ще забележим какво ще се случи. Още не съм приказвал с персоналния ми сътрудник, само че скоро ще го направя. Наскоро се видях с хора от Ривър Плейт. В отличния връзки съм с някогашния ми клуб, само че не сме коментирали възможен мой трансфер ", съобщи полузащитникът.

Краневитер мина в Зенит от Атлетико Мадрид през 2017 година. Той беше титуляр при Роберто Манчини, само че след идването на Сергей Семак играе все по-рядко. От началото на сезона аржентинецът има единствено в 5 мача в шампионата и 2 в Лига Европа.

Краневитер страда поради привличането в състава на Клаудио Маркизио. Бившият италиански национал и Леандро Паредес са двамата съществени футболисти на Зенит в средата на терена, а след възобновяване на Кристиан Нобоа конкуренцията в тази зона ще стане още по-сериозна.
Премиер Лига 17 кръг, неделя 9 декември  Зенит 1:2краен резулат  Рубин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР