Халфът на на Борусия (Дортмунд) и Англия Джуд Белингам официално

...
Халфът на на Борусия (Дортмунд) и Англия Джуд Белингам официално
Коментари Харесай

Реал Мадрид обяви привличането на Джуд Белингам

Халфът на на Борусия (Дортмунд) и Англия Джуд Белингам публично към този момент е състезател на Реал Мадрид. Новината бе доказана публично на уеб страниците на двата клуба. Договорът на 19-годишния гений е за шест сезона, като той ще бъде показан публично на следващия ден в 13:00 часа българско време.

От Борусия акцентират, че ще получат висока закрепена трансферна сума плюс бонуси, разпределени за целия интервал на контракта на Белингам. Според медиите в Испания и Англия първичната сума е 103 милиона евро, а бонусите са в размер на 30 милиона евро.  

Белингам записа 132 мача за Дортмунд, в които означи 24 гола и направи 25 асистенции. Той бе определен за Играч на сезона за преди малко завършилата акция.

" Благодарим на Джуд за страхотните три години с екипа на Борусия (Дортмунд). Времето, което прекарахме дружно бе фантастично. Също по този начин желаеме да благодарим на Реал Мадрид за честните и градивни полемики, които имахме от самото начало ", съобщи основният изпълнителен шеф на Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке.
" Благодаря на всички в клуба, както и на почитателите. За мен беше чест да нося тази фланелка толкоз доста пъти, в положителни и неприятни моменти. Въпреки че чакам с неспокойствие да доближи идната си дестинация, в никакъв случай няма да не помни пътуването, което ме води до такава степен. Всичко най-хубаво ", съобщи самият Белингам.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР