Халфът на Манчестър Юнайтед Фред е шокиращото име, което присъства

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Фред е шокиращото име, което присъства
Коментари Харесай

ПСЖ изненадва Манчестър Юнайтед с неочаквана оферта

Халфът на Манчестър Юнайтед Фред е шокиращото име, което участва в листата с трансферни цели на Пари Сен Жермен, твърди „ Сън “. Клубът от „ Олд Трафорд “ преди малко задейства клаузата за удължение на контракта на бразилеца с спомагателни 12 месеца, тъй че той е привързан с „ алените дяволи “ най-малко до края на сезона 2023/24. При това състояние 20-кратният първенец на Англия няма да се съгласи на разлъка с Фред за по-малко от 30 милиона паунда. Тази сума обаче по никакъв метод не може да спре Пари Сен Жермен.

Фред по този начин и не може да се трансформира във значима фигура на „ Олд Трафорд “, откакто Юнайтед заплати за него на Шахтьор (Донецк) 54 милиона паунда през 2018 година. Той се надяваше, че след идването на неговия съотечественик Каземиро двамата ще оформят тандем в халфовата линия. Ерик загар Хаг обаче залага на партньорство сред някогашния ас на Реал Мадрид и Кристиан Ериксен.

30-годишният Фред сигурно ще се усеща в добре в компанията на Неймар и Маркиньос в ПСЖ, а съгласно „ Сън “ от Юнайтед са подготвени да се разделят с него при добра оферта.

Парижани имат отдавнашен интерес и към различен състезател на Манчестър Юнайтед – Маркъс Рашфорд. Тук обаче обстановката е доста по-различна, тъй като британският клуб няма никакво желание да се разделя с един от огромните си гении.

Хапни като първенец с безвъзмездна доставка от Takeaway.com!

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР