Халфът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган, който пропусна дузпа в

...
Халфът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган, който пропусна дузпа в
Коментари Харесай

Гюндоган: Освен дузпата, Ливърпул нямаха друг шанс за гол

Халфът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган, който пропусна дузпа в дербито с Ливърпул, само че по-късно имаше максимален принос за триумфа на " жителите " с две попадения, счита, че триумфът на неговия тим на " Анфийлд " е изцяло подобаващ. Според него първенците не са имали друга опция за гол, с изключение на попадението от дузпа, което осъществя Мохамед Салах за 1:1.

" Много съм благополучен, че спечелихме този мач. Заслужихме го с играта си, изключително през втората част. Справихме се доста добре и с изключение на дузпата, те нямаха различен късмет да отбележат гол.

Трябва да призная, че постоянно е неприятно да пропуснеш от бялата точка, изключително в подобен ранен стадий от мача. Винаги има заплаха да загубиш убеденост. Аз обаче се пробвах да върша нещата по допустимо най-простия метод. Не се смутих от пропуща и се пробвах да продължа да оказвам помощ на тима да завоюва. Това проработи. Може би имах шанс да бъда на точните места, само че аз постоянно пробвам да върша това, когато помирисвам голова заплаха.

Все още не сме спечелили купата. Трябва да останем смирени. Знаем, че би трябвало да се представяме по този начин във всеки мач, без значение дали играем с Ливърпул като посетител, или с Шефилд Юнайтед вкъщи. Всеки мач е значим. Това може да бъде един доста добър сезон за нас ", разяснява Гюндоган. Премиър лийг 23 кръг, неделя 7 февруари  Ливърпул 1:4краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР